Let's shake!

By Monday, January 17, 2011 ,



This is Hannah , while she's 6th old months. Cepatnyer masa berlalu. Rasa baru jer die duduk dlm kerusi tu. Now, she already can speak *kalah abang jual buah kat pasar tani BK yang cuba melariskan buah-buahannya* haihh~~~~

Ader ke patut, everytime nak tido waktu malam, she will offer her daddy a space to lay beside her and her line was like this - " Blank page for you"... instead of " space for you.."




While this is Faradis, my niece. . she just such a sweet and cute girl!. Waktu nih, Faradis pun 6 bulan. Now, tak sabar nak tunggu Umair's turn pulak. Tapi, percaya lah..sesungguhnya, masa berlalu dengan pantas!. Kejap jer anak2 dah membesar. Rase rindu masa derang baby pasti akan muncul suatu hari nanti. Untuk Hannah, Umair, Faradis, Mu'az...semoga membesar dengan sihat dan menjadi insan2 yang berguna, khalifah ALLAH yang terbaik, sayang ibu bapa dan taat perintah ALLAH.

You Might Also Like

0 comments