Confinement almost over and another 3 weeks to go back to the office...*sigh*

By Wednesday, January 19, 2011 ,

Today is 42 days of my confinement. Tak sangka, dah nak habis pantang dan yang paling tak best dah kena bertugas kembali!. So, that's it!..Umair and Hannah, both of you will be left with bibik.
SInce Hannah next month will turn to 3!. We bought her 3-6yrs Dumex Dugro. Waahh! dah besar Hannah..and her brother, Umair..of course minum susu dari ladang. Till today, I managed to stored total around 150 oz. I only have 2 boxes of milk bottles storage, MLO and Autumnz, the rest , I just used BPA plastic bags. Ingat nak beli lagi botol2 tuh, tapi nanti dulu la.

Bottles and plastics are labelled. Itu pon, terkial2 nak cari which is 1st. Kena beli bekas tupperware yg lagi besar la jawabnya. 2nd session of pumping, around 12 pm. Takder la banyak sgt..but I think..that's the amount Umair take. Love this pump to bits!. Tak dpt FS pun takper la, janji..kena consistent mengepam. Semoga ALLAH memberi kan sy kekuatan dan memudahkan BF utk Umair selama mana yg boleh. ;-) Amin.

ps : Hari ni dapat trial pack SET BF Shaklee yg ada Alfalfa tuh.Dapat2 tros makan! haha..memang semangat sungguh!. Let's see how's the production later k!.

You Might Also Like

0 comments