saya suka! saya suka!

By Friday, December 14, 2012 ,

ok, tak de kena mengena langsung ngan cerita and tajuk entry tuh. Tak tau nak letak tajuk ape. Sebab Umair suke sangat layan upin ipin sampai hafal few tagline dlm cerita tu. Umair yang semakin lincah. Sometimes menguji kesabaran and sometimes can made we laugh tearly. :) He was so cheecky. Had tried Hannah's jubah recently and he claimed himself as 'cantikkkk'. Haha..

susah nak diam masa amik gamba. Ok, this is the last picture..before his hair become short.

You Might Also Like

5 comments

  1. umair lawak. jubah angah cantik. tudung pon, n nampak kurus

    ReplyDelete
  2. terima kasih, thank u, jazakallahu khairan katheera, merci boucop!.. :)

    ReplyDelete
  3. angah, u have shed some kilos, haven't u? banyak jalan kot?

    btw acik pun tak suka winter..tido sebelah heater sampai kaki melecup tak sedar sebab dekat sangat dengan heater tu.hehehe

    ReplyDelete
  4. Acik dear,

    I have lost 4 kilos without noticed it. Perhaps banyak jalan, kurang junk food jugak kat sini, bf Uwais and jaga 3 'handbags' mmg letih but it's fun though!.

    How la not hate winter..lapa sokmo, kulit kering, nak mandi pun malas, nak kluar rumah pun malas. hehe..miss you!

    ReplyDelete
  5. bestnye..4 kiloooo...so, da dapt la balik berat before pregn hari tu...best2..

    ReplyDelete