Wordless Wednesday - 1

By Tuesday, March 12, 2013 , , , , , , ,

Assalammualaikum!

Dah berkurun blog ni, baru nak buat entry pasal WW. Boleh la yer...sebab sometimes, tak tau nak cerita ape..and yes! I got so many photo in the folder and it's mixed up with so many events. Tak sempat nak digest and by the time nak tulis dlm blog. Idea semua ke laut. Isk!

Kawan satu tempat kerja datang Paris bersama family in law. So, I invited them for having a lunch in our cribs. Ok la, masak nasik beriyani daging menggunakan rempah SHAN. Seperiuk besar juga masak and Alhamdulillah habis sebab after they went back, another guests datang pulak. :). Ampun Hannah...posing sampai ke atas sofa...hahaha...

She told me that she likes this bag so much. Reason?...sebab kaler die macam pink and ader "I LOVE YOU SHAPE"...haa...posing tak hengat, sambil angkat kaki sebelah macam retis. Mana belajo ...no idea!

Walaupun posing anak bujang ni ke laut. Beliau masih belum mahu mengalah. Shawl kakak jadi mangsa..dan bag itu juga menjadi taruhan. Boleh ke nih jadi model?..Hahah

Bagi burung makan gaya ala-ala pendekar mahu bersilat. Korang mampu bagi burung makan dengan gaya mcm nih?...

Sweet sangat!!!!!! I love them 'all.

Ok, Saya sudah 9th months old. Uh oh!! sungguh cepat masa berlalu.







You Might Also Like

3 comments

  1. Nie dah bukan wordless dah ni nany...byk membebel ni hahahahhaah mcm lieya laaaa susah nak buat ww sbb jenis suke citer2 membebel hahahahah...

    Sonokkan bile ade bangse serumpun same2 diperantauan....lieya pun tgk selalu among korang akan buat makan2 gathering2 piknik2 kan....best mcm tu....

    ReplyDelete
  2. lain nye uwaiss....maklang

    ReplyDelete
  3. suka gambar tiga beranaktu.. sweetjer...
    ok memang cantikpun handbagtu.. warna pink diapun cantik..

    ReplyDelete