Contoh itinerary ke Seoul, Korea

By Friday, September 25, 2015 , , ,

Assalammualaikum w.b.t

Ini contoh itinerary kami ke Korea selama 7 hari. Hasil dari tanya kat kawan-kawan, blogwalking dan trip advisor.  InshaALLAH sesuai untuk mereka yang ada anak-anak kecik gak macam kami. Jadual tak padat sangat maybe sebab tempat kami stay ni dekat dengan subway station. Kalau ade yang nak dlm editable format, sila pm or tinggalkan email.  :)







You Might Also Like

311 comments

  1. Subhanallah . Lengkapnye itinerary . Respect.

    ReplyDelete
  2. Auwww...thanks Adlin! Ada masa terluang kat rumah, boleh la buat details camni :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah....jumpa gak blog yg di cari cam gini....boleh email kan intinerary kat akak tak...riaizznurdental@yahoo.com....terima kasih..

    ReplyDelete
  4. salam. nak mintak tolong emailkan itinerary ni dekat saya boleh. sbb itinerary ni lengkap sangat :) terima kasih hehe. email:dyea_sb@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. wslmwarahmatullah..sorry baru perasan comment. Jap yer sy email. Anyway, thank you for dropping by yeahh.. :)

    ReplyDelete
  6. salam..dah dapat email(riaizznur).............terima kasih banyak2.....mmg detail & sangat2 membantu...

    ReplyDelete
  7. Salam sgt menarik ..blh saya mtk share irtinerary ke rdazreen22@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Salam sgt menarik ..blh saya mtk share irtinerary ke rdazreen22@gmail.com

    ReplyDelete
  9. @Azwan Rahman..

    Emailed already. Nanti check yer. Thanks :)

    ReplyDelete
  10. Salam...saya pin berminat nak share itinerary kat saya....nzs_private@yahoo.com....tq...

    ReplyDelete
  11. Salam...saya pin berminat nak share itinerary kat saya....nzs_private@yahoo.com....tq...

    ReplyDelete
  12. salam... Itinerary memang terbaik... share to my email sofwanbackpacker@gmail.com okey ^_^.. Thank you!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah,

      Sudah send email. Nanti check yer. Arigatou! :)

      Delete
  13. Assalamualaikum puan, boleh email itinerary kepada saya di email pakutekan17@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear pakutekan,

      Saya sudah send email. Nanti check. Thanks :)

      Delete
  14. Assalamualaikum kak, boleh email kan itinerary kepada saya tak ke fiedaismail91@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah...sudah sent. Nanti check email yer... :)

      Delete
  15. Salam..
    Mcm best je itinerary ni..
    Boleh x emailkn ke saya?
    Email: hanamasa_platinum@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. Salam..
    Mcm best je itinerary ni..
    Boleh x emailkn ke saya?
    Email: hanamasa_platinum@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done emailed. Nanti pls check yer. Thank you :)

      Delete
  17. Assalamualaikum kak, boleh email kan itinerary kepada saya tak ke atiqasuradi@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Wslmwarahmatullah,

    Ok akak dah emailed..nanti check yer! thank you :)

    ReplyDelete
  19. Slm bole email kn ke zul_kiefli88@yahoo.com..nk g hjg bln nie tp still blur2..tq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmawarahmatullah..
      boleh! :) dah emailed pun. Have fun yeah!

      Delete
  20. Assalamualaikum Puan Nani,

    Saya akan ke Korea insya Allah pada bulan January 2017. Lama lagiii hehe. Kalau boleh nak itinerary ni dlm format yg editable. :) zanariahmohdtap@yahoo.com tq so much in advance :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry,baru perasan your comment. Ok, dah send email. Nanti check yer..

      Delete
  21. Assalamualaikum sis,

    boleh emailkan saya copy itinerary kat saya micijoy@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah,

      Email send already.

      Thanks! :)

      Delete
  22. salam, boleh send kan itinerary ke ainaareen@gmail.com

    thanks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahamtullah, dah send email sebentar tadi. Terima kasih sudi ke blog.

      Delete
  23. Assalam....boleh tak tlg emeilkan itinerary ke pyjot_norhafiza@yahoo.com...tq so much

    ReplyDelete
  24. hi kak ,
    nk mntk tlg hntr kn itinary ke kunurawatif@gmail.com

    thanks :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Ku Nur Awatif,

      Akak dah send email...nanti check ok?
      :)

      Delete
  25. Salam, nak mintak hantarkan intinerary ni ke email saya jugak boleh?:)
    Thanks in advance!^^
    blossom_yanie@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yanijoo,

      Ok dah send email baru jap tadi. Nanti check email ok?

      Delete
  26. salam, nak minta intinerary ni ke email saya juga boleh?:)
    Thanks in advance..
    sobri_liwan@yahoo.com..tima kasih sgt2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear Dalia H,

      Saya dah send email. Nanti jangan lupa check ok?

      Arigatou

      Delete
  27. Complete itinerary, nak jugak email: anisnabilaabdrashid@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear Anis Nabila,

      Itinerary send already. Thank you for dropping at my blog.

      :)

      Delete
  28. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  29. Assalam. Kalau saya nak jugak itinerary ni boleh emel? ilyrkeyla@gmail.com
    Thanks~ :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,

      Akak dah hantar email tadi. Nanti check yer..

      Thanks!

      Delete
  30. salam, hi maaf menggangu, bole sy req itenery dlm bntuk editable tak? thank you =) . email = rafi.rafez@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah,

      Saya dah hantar email dlm editable format. Harap membantu.

      Thanks sebab sudi singgah blog saya.

      Delete
  31. Salam hi, saya nak request itenary editable. email : europhia93@yahoo.com .
    thanks in advance :) itenary complete sangat *thumbs up*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam and hi flyhigher!

      Dah send dah email itinerary dlm editable format

      Thanks for dropping at my blog

      Delete
  32. Salam Puan in sha Allah kami nk ke seoul end march 2016.will bring two kids.Minta jasa baik puan email itinerary boleh?nuriman_girl@yahoo.com. Puan lagi nk tny,accomodation puan stay di mana?ada x mana2 hotel atau guest house yg puan suka utk suggest utk kami.sy prefer yg dekat dengan subway or any public transport..Jazakillahukairan Puan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahamtullah,

      Ok Khadhijah, saya dah send itinerary through email. Accomodation yang saya duduk ari tuh guna Airbnb. Check kat sini : https://www.airbnb.com/rooms/1745164. Memang terbaik sangat rumah ni. Sebab dekat dengan subway, express bus nak ke airport and jalan dlam 5 min smpi kat Insadong. Cuma, die tade balkoni utk sidai baju..kitaorg arituh basuh baju gak sebab rumah ni fully furnished...then lengkap dengan sumer peralatan rumah.. termasuk washing machine, peti ais, dapur memasak. Kat bawah apartment tu ade kedai 7-Eleven. Nak beli telur, minyak masak pun senang. Cuma, sampah kena buang sendrik kalau dah penuh..nanti owner tuh akan tunjukkan. Harap membantu..kalau tak boleh bukak link tuh nanti sy email yer..

      Delete
  33. slm sis,,nak iti :) ni email sy, ekin_mizi@yahoo.com.my.. tq :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalammualaikum

      Ekin

      Saya dah hantar itinerary through your email.

      Thank you for dropping here

      Regards

      Nany

      Delete
  34. Assalamualaikum. Nak req iti sis. Email iqainsyiqah@gmail.com
    thanks ^-^

    ReplyDelete
  35. Assallammualaikum...bole share itinerary tak...email snh1711@Gmail.com......thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalamwarahmatullah

      Siti Nur Huda,

      Saya dah send email.

      Thank you for dropping to my blog yeah.

      Have fun in Korea!

      Delete
  36. Salam dear. Bole dapat itinerary yg editable jugak? Email ke alia88my@yahoo.com

    InshaAllah akan ke sana cuti mac ni. Baru terkial2 nak bajet sume πŸ˜‚Thanks a lot for your help!

    ReplyDelete
  37. Assalamualaikum. Alhamdulillah, jumpa jgk itinerary yg blh dirujuk. Boleh emailkan pada saya tak nadeaptmc@yahoo.com . Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah..

      Alhamdulillah..saya dah antar itinerary through email just now. Selamat berjalan-jalan ke Korea!!!

      Delete
  38. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  39. Salam hi, saya nak request itenary editable. email :azimahjohan86@gmail.com
    thanks in advance :) itenary complete . sangat menbantu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah

      hai, hai, hai!!!

      Ok saya dah sent baru tadi. Nanti check email yer!!!

      Thanks sebab sudi jengah blog saya!!!

      Delete
  40. As salam..bole emelkn itinerary ke faradiva6057@gmail.com x..terima kasih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah..

      Hi Diva!

      Saya dah sent itinerary sebentar tadi.

      Semoga membantu.

      Take care!!!

      Thanks

      Nany

      Delete
  41. Great!!
    Saya nak jugak...tolong emel ke: cayrott@yahoo.com.
    Thank you very much.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalammualaikum w.b.t

      Ok Karl,

      Saya sudah emailkan itinerary sebentar tadi

      Semoga membantu

      Thanks!

      Delete
  42. Salam..boleh x emailkan itenerary ke nursuhadah.abdullah86@gmail.com

    Thanks in advance :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahamatullah,

      Ok dah send

      You're welcome :)

      Delete
  43. salam, boleh emailkan pada saya? ili_nadiah27@yahoo.com thanks in advance sis:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah,

      Ok Ili, saya dah hantar baru tadi.

      You're welcome :))

      Delete
  44. Assalamualaikum,
    Boleh emailing itinerary ke nnarhai@gmail.com

    Thank you ;)
    Nana Muhd

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam

      Nana Muhd,

      Saya dah hantar email.

      Thanks to you too!

      Delete
  45. assalamualaikum.. boleh x share itinerary yg boleh edit? cikkeen@yahoo.com
    tq so much.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmarahmatullah..

      Saya dah share and dah hantar through your email.

      Please check ok?

      Thank you again..

      Delete
  46. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  47. Hi, could you please send this itinerary in editable format? I might need this one as sample, coz I would like to arrange trip with little children. Please send it to bloomingdale_18@yahoo.com. Many thanks in advance.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Gita Prima,

      Of course I can!!! Please check your email because I just send it out. Let me know if you need anything else. See if I can help or not...

      Thanks!

      Nany

      Delete
  48. Salam sis,

    Boleh tak I nak mintak editable itinerary ? My email izzahnazirah92@gmail.com . Thank you in advance ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah

      Hi Izzahnazirah,

      Saya dah antar itinerary tersebut melalui email.

      Terima kasih

      Nany

      Delete
  49. Salam sis, menarik ! hehehe. Boleh emailkan jugak kpd saya? unamokhtar@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah

      Hi Husna,

      Thannk you for dropping at my blog. Dah antar dah itinerary through your email.

      Nanti check ok?

      Thanks

      Nany

      Delete
  50. salam sis.. boleh emailkan itinerary ? we plan to go to Korea dis sept. :) sy punya email naddia.mnh@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah

      Naddia,

      Saya dah sent itinerary through your email.

      Thanks and Regards

      Nany

      Delete
  51. hi boleh email itinerary treasuresbysisters@gmail.com

    ReplyDelete
  52. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  53. salam sis
    boleh emailkan saya itinerary?tq
    email: rin2207@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah,

      Dah emailed. Nanti Check yer

      :)

      Delete
  54. Boleh send email dekat cahaya.pija@gmail.com

    Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear Nor Hafiza,

      Saya dah sent emailed itinerary sebentar tadi

      Have a nice day!

      Delete
  55. Boleh send email dekat cahaya.pija@gmail.com

    Tq

    ReplyDelete
  56. Salam boleh sent dekat email sy..sgt lengkap iti ni..may allah bless u for this usefull iti..
    lookmang90@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear si_pemalu,

      Hehehe...ok dah sent out the itinerary. Nanti jangan lupa check email yer. jangan2 malu2 nak tanye pape..nanti sesat jalan... :)

      Delete
  57. Salam boleh sent dekat email sy..sgt lengkap iti ni..may allah bless u for this usefull iti..
    lookmang90@gmail.com

    ReplyDelete
  58. Assalamulaikum hai boleh tak saya nak dapatkan initerary awak tq for your help fahreen_bc@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'slmwarahmatullah

      Fahreen,

      Saya dah hantar itinerary..thanks sebab sudi singgah ke blog saya.

      :)

      Delete
  59. assalammualaikum..hi bley x nk dptkan inetary awk..email juju8483@yahoo.com...tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'slmwarahmatullah

      Boleh..boleh..boleh..

      Dah hantar dah kot email tu

      Thanks for dropping by at my blog!

      Delete
  60. Salam puan,
    Pos yg menarik
    Boleh dptkan itinerary editable
    Email: mohdaisa@gmail.com
    Tq in advance

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslmwarahmatullah
      Saya dah sent itinerary kat email tadi

      Thank you for dropping by at my blog.

      Regards

      Nany

      Delete
  61. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  62. Assalam tuan tanah. Kalau tak keberatan, boleh tak emelkan pada saya itinerary ni?

    zuely_28690@yahoo.com

    Thank you! 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah

      Dear bukan penggoda,

      Tuan Tanah dah sent itinerary. Nanti check email yer..

      Thanks

      Delete
    2. salam puan, saya akan ke sana autumn ni..

      boleh saya dapatkan itinery editable di atas

      hantar ke weng0810@gmail.com

      thank you in advance!

      Delete
    3. Wslmwarahmatullah

      Dear Noreen Weng M.

      Saya dah sent itinerary utk awak tadi

      Selamat berholidays!!

      Regards

      Nany

      Delete
  63. Assalamualaikum. Boleh emailkan itinerary tu ke estli82@yahoo.com? Lengkap sungguh saya tengok. Terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah

      Saya dah hantar melalui email sebentar tadi.

      Terima kasih

      Delete
  64. assalamualaikum kak boleh minta itenary nya kah? makasih ceerinda@gmail.com ^^

    ReplyDelete
  65. Assalamualaikum. Akak sy nak minta itenary sekali boleh tak? Terima kasih banyak banyak! sarina_amelia@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah

      Thanks Sarina for dropping by my blog!

      I have sent out the Itinerary already through your email.

      Have a nice day!

      Delete
  66. Assalamualaikum..boleh emel itinerary pada emel sy? azharshaharudin88@gmail.com Terima kasih ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah,

      Ok Azhar,

      Saya dah sent itinerary.

      Nanti check email yer..

      Delete
  67. Salam Sis..

    Boleh emailkan iti kepada saya, zainariah1077@gmail.com
    Saya nak ke sana bulan depan, nak jadikan panduan iti ni sebab agak lengkap.

    Thanks in advance yer.. Semoga dimurahkan rezeki sbb berkongsi.

    ReplyDelete
  68. Salam Sis..

    Boleh emailkan iti kepada saya, zainariah1077@gmail.com
    Saya nak ke sana bulan depan, nak jadikan panduan iti ni sebab agak lengkap.

    Thanks in advance yer.. Semoga dimurahkan rezeki sbb berkongsi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmsalm Zai Hassan,

      Ok, saya dah sent itinerary. Semoga membantu.

      Regards

      Nany

      Delete
  69. Salam,kak...

    Boleh send itenry nie kat email sy x?
    nurulhakinah03@gmail.com

    Tq....😁😁😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah

      Dear Keyna Noh,

      Itinerary sent out already. Please check your email ok?

      Thanks :)

      Delete
  70. Salam,kak...

    Boleh send itenry nie kat email sy x?
    nurulhakinah03@gmail.com

    Tq....😁😁😁

    ReplyDelete
  71. salam alaik, blh tlg itinerari dkt email sy x?
    zalisyakim87@gmail.com
    tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah

      Saya dah sent itinerary kat email yang diberikan.

      Enjoy Seoul! :)

      Delete
  72. assalam...

    kak, boleh send itinerary ke email sy x?
    tulipkasih85@gmail.com...
    tq :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah,
      Akak dah sent email tadi. Nanti check ok?
      You're welcome :)

      Delete
  73. Salam. Blh emailkan iti kat saya eiyka@hotmail.com.
    Thx sbb sudi berkongsi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah Eiyka,
      Saya dan sent itinerary dekat email tu.
      Enjoy Seoul!
      Terima kasih juga sebab sudi jengah blog ni

      Delete
  74. salam,

    minta emailkan itinerary ni ye
    athirah_2408@yahoo.com

    kena survey sbb insyaALLAH travel dgn infant

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah
      Orait, emailed already. Please check your email ok?
      InshaALLAH..semoga ALLAH permudahkan urusan Athirah untuk travel bersama infant.
      :)

      Delete
  75. Salam...boleh tlg email x kat saya...tq

    fjaslenda@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah.
      Hi Farah! Sure thing. I have emailed itinerary as requested.

      You're welcome. :))

      Delete
  76. Hi! Boleh emailkn kepada saya juga ? atiqahakimah@ymail.com
    Sngt complete itinerary neh. And bleh tau nama tmpt bermalam dan harga tmpt bermalam tuh? Thank you!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Atiqa,
      Saya dah sent itinerary malam smalam bersama dengan tempat penginapan. Thank you for dropping by at my blog.

      Enjoy Seoul!

      Delete
  77. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  78. Replies
    1. Salam Syafiqah,

      Itinerary sent already

      Thanks

      Delete
  79. Salam sis boleh tak share sis punya itinerary dengan saya .. Sebab saya bercadang untuk ke korea hujung tahun nie .. Ini emailnye nurshafiqarosli@gmail.com terima kasih yea sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btw sis bole tak share sekali tempat yang sis stay tu .. Thanks sis

      Delete
    2. Salam Shafiqa,

      saya dah hantar itinerary kot email tu. Including the place that we have stayed.

      Enjoy Korea! and have fun! :)

      Delete
  80. boleh emailkan iti kat saya?
    nadia.rasid89@gmail.com
    thanks in advance :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam..

      Terima kasih kerana sudi singgah di blog saya. Saya sudah hantar itinerary sebentar tadi.

      :)

      Delete
  81. Assalam Puan,

    Full information in one page. Terima kasih.
    Mohon jika tidak keberatan untuk share itinerary.
    Dan saya berminat untuk tahu owner accomodation kerana saya search di airbnb tak jumpa seperti yang Puan share.

    Terima Kasih sekali lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf, boleh share di muhdfuad87@gmail.com

      Delete
    2. Wslmwarahmatullah..

      Saya dah sent itinerary dan link Airbnb yang saya tinggal hari tuh. Terima kasih juga sebab sudi jengah blog saya

      Delete
  82. salam sis. boleh emailkan pada email saya ye.

    ainsawamura90@gmail.com

    tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah

      Hi Ainul! saya dah hantar itinerary kat email awak tuh. Harapm membantu. :)

      Delete
  83. Salam sis, boleh emelkan itenari ke emel sy nfairos@yahoo.com..
    TQ.. Good sharing

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah

      Hi Nadia Fairos!

      Saya dah sent initerary kat email yang awak bagi tuh. Semoga dapat membantu. Thanks for dropping at my blog yer! muahss! :)

      Delete
  84. Assalamualaikum sis :) blh tak share itinerary ke email sy aj.myname@ymail.com thank you :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslmawarahmatullah..

      Hi NaylaMakayla...dah sent dah tadi. Harap membantu. Terima kasih juga sudi singgah di blog saya!

      Delete
  85. Assalamualaikum sis :) blh tak share itinerary ke email sy aj.myname@ymail.com thank you :)

    ReplyDelete
  86. Assalamualaikum, boleh tak emailkan itinerary awk ke email saya? mechokinis@gmail.com . Tq awk ;-)

    ReplyDelete
  87. Assalamualaikum, boleh tak emailkan itinerary awk ke email saya? mechokinis@gmail.com . Tq awk ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah..

      Dear Mino,

      Saya dah send email. Harap membantu

      Thanks

      Delete
    2. Sy nak juge.boleh x hantar ke email saya.

      zafirah.ainaa@yahoo.com.my

      Delete
    3. SAlam Ainaa!

      Saya dah sent itinerary through your email.

      Thank you for dropping by at my blog!

      Delete
  88. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  89. salam kak..mohon share itinerary ke email sy alyafatiha@gmail.com..tq ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah..

      Ok Alya Faaris.

      Saya dah antar itinerary

      Delete
  90. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  91. Salam dear, mohon share intenary ke email saye callmearina@hotmail.com. saye akan travel ke korea this coming june. Bulan puase pulak tu. Huhu. And kalau tak keberatan share skali accomodation gune airbnb tu boleh?. Thnk you! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah..

      Ok Arina. I have sent the itinerary and our apartment using airbnb through your email already.

      Delete
  92. As salam, boleh email ke saya juga? Tq in advance sis..

    Anissahriah@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah..

      Saya dah sent sebentar tadi. You are welcome sis!

      Delete
  93. As salam, boleh email ke saya juga? Tq in advance sis..

    Anissahriah@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah

      Hi Anis..

      Saya dah sent dah..nanti check your email ok!

      Ganbateee~

      Delete
  94. Very nice.. :-) I also plan to go there next year.. Can i get your itinerary for my reference. This is my email. mira_ety@yahoo.com Thank you :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear Puteri Cahaya,

      Sent already! Enjoyed your holiday!

      :)

      Delete
  95. As salam , boleh tak email kn interary kat sy ? tq :)
    sakinahamka@gmail.com ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah

      Hi Sakinahamka!

      Nanti check your email. Saya dah sent sebentar tadi

      Thanks

      :)

      Delete
  96. assalamualaikum
    blh tlg send kan itinerary puan.. harap dpt membantu... terima kasih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lupa lak.. hehe..
      fainfaqis@gmail. com

      Delete
    2. lupa lak.. hehe..
      fainfaqis@gmail. com

      Delete
    3. lupa lak.. hehe..
      fainfaqis@gmail. com

      Delete
    4. Salam Fain,
      Saya dah sent itinerary sebentar tadi. Maaf la lambat reply sebab bercuti di kampung. Internet tadak..hehe

      Delete
  97. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  98. Assalamualaikum sis... Boleh email itinerary kt sy skali.
    Alongfowler@hotmail.com
    Thanks sis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah..

      Dear Alongfowler..I emailed already :)

      Delete
  99. Salam sis..boleh email ke sy juga fizabuzz@gmail.com thanks sis 😍😍😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah..
      Hi Eza..saya dah hantar itinerary through your email. Thanks for dropping at my blog yer. :)

      Delete
  100. Salam sis...sy nak..bleh tolong email ke normawati1711@gmail.com..tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmsalamwarahmatullah

      Ok Anonova Atie..

      Saya dah sent through your email..nanti check yer..

      Delete
  101. Assalamualaikum...boleh tak share kan itinerary korea dgn sy jugak? Insyaallah dpt bnyk membantu trip sy ke korea nnt ;) tq bnyak2...

    smktkpbs@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah

      Sudah hantar sebentar tadi. Selamat berpuasa dan bercuti ke KOrea!..have fun!

      Delete
  102. Assalamualaikum. boleh tak emailkan editable format tu ke saya ?

    syierah_ierah@yahoo.com

    terima kasih banyak-banyak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah

      Hi!

      Saya dah send through email tadi. Selamat bercuti! :)

      Delete
  103. Assalamualaikum. boleh tak emailkan editable format tu ke saya ?

    dielia_freezie@yahoo.com

    Nk tanya, mcm mana nk dapat diskaun ke everland?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah

      Dielia..

      Saya dah share editable format tu kat email awak. Nanti check ok?. Pasal diskaun tuh..nanti check kat website everland tu yer. Tapi tak semestinya diskaun yang sama..ikut musim kot..

      Delete
  104. Assalamualaikum..nak mintak emailkan jugak kat saya boleh? quirkyummi@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah

      Saya dah sent sebentar tadi..

      Thanks for dropping by at my blog yer. Salam Ramadhan. :)

      Delete
  105. sis, boleh mintak emailkan jugak pada saya? nazatulatilah95@gmail.com :)
    Saya tertarik dgn itenarary sis. Thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Nazatul Atilah..

      Saya dah hantar itinerary melalui email yg sis bagi tuh. Thank you for dropping by yeah~~

      Delete
  106. Salam sis, tqvm for sharing. Sy plan untuk ke sana juga insyaAllah. Minta sis emelkan ke amaniekd@yahoo.com ya. Jazakillah πŸ˜€

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah

      Hi Amani,

      Thank you for dropping by. I have sent the itinerary via your email add. Thanks again. Selamat Hari Raya!

      Delete
  107. salam emailkan ke dayanarosli@gmail.com

    Thanks! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah

      Sorry, late response. Baru balik dari kampung. Saya dah sent itinerary tersebut pada email tersebut. Thanks!

      Delete
  108. Assalamualaikum, boleh tak saya nak dapatkan inetary lengkap ni?

    Kalau sudi, ini email saya fahreen_bc@yahoo.com tq~

    Selamat hari raya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslmwarahmatullah

      Hi Fahreen,

      nanti check your email eh..saya dah sent dah itinerary tuh..

      Thanks again

      Delete
  109. assalamualaikum...boleh x sy nak iti lengkap klu bole arap send ke sl4sh84@gmail.com
    trima kasih
    selamat hari raya

    ReplyDelete
  110. assalamualaikum...boleh x sy nak iti lengkap klu bole arap send ke sl4sh84@gmail.com
    trima kasih
    selamat hari raya

    ReplyDelete
  111. Salam kak :-)

    Email saya itinerary tu pada saya fae_zaty@yahoo.com.my..

    And nk tau akak stay mana di sana ?

    ReplyDelete
  112. Salam. Blh email kat sy itinerary awk.
    ryenieza@gmail.com. thanx 😊

    ReplyDelete