Doodle is our new hobby

By Wednesday, January 27, 2016 ,

Assalammualaikum w.b.t

Kisah bermulanya hobi baru ni bila terjumpa kawan blogger UA berkongsi hasil doodle beliau. Then, one of my cousin made his doodle and share it via Instagram. For me, doodle art ni nampak unik  sangat. Since that,  terasa macam nak cuba juga.

Firstly, I cuba guna pensel 2B jer, then bila rasa dah syok..terus gi beli pen kat kedai. Apa lagi, Hannah pun join sekali. Ok lah kan, sebab anything that relate with art is one of the multiple intelligence.

Ini doodle nama anak-anak. Jelas perbezaan kalau guna pensel and pen kan? . Masa doodle nama Uwais and Hannah ni, masih guna pensel .
Ok..and this one was doodled by Hannah and me. Not bad kan?..
InshaALLAH, ada masa nak doodle lagi

That's all and thank you for reading!


You Might Also Like

1 comments