Sayonara Lia! I'll be missing you~~~

By Saturday, March 12, 2016 , ,

Assalammualaikum w.b.t

From left ; Lia and her daughter , Medina. Me and the boys. Nana and her sons. Picture taken last year during sakura season in April. Location is nearby our house. Hehehe~


Dear Lia

Thank you for everything

For being such a great friend and accompany

For being a good neighbor at anytime

Masak sedap-sedap then tetibe "ting tong' kat rumah

Maka muncul la makhluk dari ketinggian 90cm ke 110cm depan pintu buat muka syomel

Thank you sebab selalu ambik gambar lawa-lawa

Thank you sebab dalam tak sedar, aku sekali  terjebak dengan crochet sebab pengaruh dan aura tu dekat sangat

Thank you sebab selalu teman outing bebila rasa nak ada 'me' time during the weekends

Thank  you sebab jarang sangat akan ada aksi gelabah puyuh bila dalam situasi yang agak tertekan..ala takat salah naik train, silap tunggu train kat platform, salah naik bas..hahah!

Thank you sebab layan anak-anak kitaorg macam anak-anak sendiri

Though it's only been a short while

But I'd really appreciate our friendship

Our memories will remain and you're definitely will be missed! 

Finally,

I wish you a great health, happiness and prosperity

Safe journey back to Malaysia

I hope we can meet one day and reunite again as a family. If not in here, let's pray in Jannah. InshaALLAH~~~

From left : Nana, Nany and Lia. Picture taken February  last year inside the train bound for Yokohama Sea Paradise.
At Lia's house during Medina, Uwais and Qaisara's birthday event. This picture remind me with the hardwork of preparation. We stay up until 3 a.m to make the hairband for the girls, decorate the room and food label. Nasib baik esok tu tak jadi zombie kan? Sempat lagi buat cupcakes, cakes and other Malaysian Food. Kenangan betul!
Me and Lia at Chidorigafuchi Sakura during April last year
Waiting for our turn to drink a tea on their special event during the sakura festival in April 2015 near Chidorigafuchi

p/s : Ini jiran dan rakan selama kami dok kat Jepun. Dia nak balik Malaysia back for good dah hari ini. Doakan dia selamat sampai ke Malaysia. Susah nak cakap sebab dah terlalu closed kami kat sini. Jadi, memang terasa sangat kehilangannya nanti. Sobs~~~~

You Might Also Like

3 comments

  1. Sedihnya.. Mcm ada org kupas bawang kat tepi ni.. May our friendship remain n kekal till jannah. InshaAllah. Sayang korang ketat2

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. wooo daa balik.. welcome home =)
    akak balik cepat2 gak ehehe..

    ReplyDelete