Handmade Totebag - Sewed with love!

By Tuesday, September 20, 2016 , , , ,

Assalammualaikum w.b.t

Alhamdulillah...dapat tempahan dari seorang sahabat.  Beliau inginkan totebag yang sama corak material dengan Al-Quran cover yang saya buat tempoh hari.

 Outer fabric tuh beli kat kedai kain di Nippori Japan. Cantik pulak kejadian bila dah bertukar menjadi totebag ni. Ade lagi corak macam ni. Kalau sesiapa nak boleh tinggalkan email yer.
Antara salah satu kriteria beliau, nak yang boleh sangkut kat bahu. Sama la kita Ija....senang kat macam tuh. Boleh terus jalan lenggang kangkung.
Ini pulak nak gayakan kalau di waktu panas ataupun hujan di mana anda perlu memegang payung. No hassle and bustle. Masih boleh digayakan dengan jayanya :)
Tempoh hari, beliau juga ada menempah Al-Quran cover. Jadi nak yang matching katanya. Ok..hati customer kena dijaga . Maka, siaplah kedua-duanya.
Just nice dengan size Tafsir ni.

Harga untuk Totebag tersebut jika menggunakan 100% material yang sama seperti di dalam gambar adalah RM40.00 without including postage.

Harga Tafsir cover pula RM25.00

Jangan segan-segan tinggalkan email dan pesanan. Ataupun boleh terus email saya nanyadifah@gmail.com

That's all and thank you for reading.

You Might Also Like

6 comments

  1. salam perkenal.
    cantik bila dah jadi tote bag :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal juga. Terima kasih sebab sudi singgah sini. Rajin2 jenguk blog kita lagi yer. :)

      Delete
  2. Nany ada buat bed-spread juga ke?
    Menarik pulak kakak tengok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala..Kakzakie Purvit...bed spread tak buat lagi. Saya budak baru belajar. Ni pun guna buku jahitan..follow as per direction. Hehehe..salam kenal kak. Thanks for dropping by.

      Delete
  3. amboii. semakin hari semakin creative duk malaysia ni. heeeeee

    ReplyDelete
  4. cantiknya...
    asal kretif semua jadi

    ReplyDelete