Spotless Japan

By Wednesday, September 07, 2016 , ,

Assalammualaikum w.b.t

Dua hari lepas dapat whatsapp from my sister. Ayat die lebih kurang macam ni :

"Angah..ko tau, tengah kitaorg makan kat kedai ni..ade orang tu suruh anak die kencing jer kat belakang meja kitaorg. Taulah kedai tu memang buruk..tapi agak-agaklah orang tengah makan kot. Kot ye pun gi la semak samun tuh..Ni selamba jer pancut kat situ..  Lepas tuh die basuh jer guna cawan"... 

Eeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kesian adik I kan? and kesian Malaysia. Come on la! Before this selalu dengar orang-orang yang melancong  ke Negara China jer akan menyaksikan perkara-perkara sebegini rupa. Rupa-rupanya, kat Negara Malaysia tanah tumpahnya darahku ni pun ada juga yang buat. Speechless ...

Dan sebab speechless, I don't have anything to dwell on. Let my pictures do the talking!  Pictures that I have taken in Japan . Bersih kan? Tade pun sampah plastik, bangkai anjing, kucing keras kejung kat sini.

You Might Also Like

0 comments