Wordless Wednesday

By Wednesday, November 23, 2016 , , , , , ,

Assalammualaikum w.b.t


That's All and Thanks for reading!


You Might Also Like

7 comments

  1. wah babe. you memang plan nak buat brand sendiri ye? sonok pandat menjahit kan. I dulu kelas ERT kat sekolah, kalau ada kerja jahitan I hantar kedai T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kah Kah Kah! Ade juga tu duit upah nak bayor. Okeyla tuh babes! genius tau mencari idea ape nak buat kalau tak minat or tau. Hantar kedai settled. :)

      Delete
  2. comelnye ruangan menjahit nany....cute jek ...mesti rase mcm terapi diri jek bile dok situ pastu menjahitkan kan...untung ade bakat tu....lieya ni jahit baju koyak, jahit jelujur pun buruk hahahaahah

    ReplyDelete
  3. cici kelas ert?i dulu kalau ada kerja kayu hantar kedai suuruh ukir..lepastu hantar sekolah..cikgu tahu bukan i buat..sbb ukiran kemas nau..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA...you all ni kelakar. Tergelak I baca. Alaa...I dah usia remaja senja ni la baru nak tau menjahit. Have to find hobby la since dah jadik SAHM kan. Tak mo boring-boring. No, no, no. We must trying to become a positive person okies..

      Delete