Day #5 - Enam perkataan menggambarkan diri

By Sunday, January 15, 2017 , ,

Assalammualaikum w.b.t

1 ) Introvert :

Me and my husband both are introvert persons. Tapi rasanya, level introvert saya dah nak ke ekstrovert and bila husband pun introvert, jadi terus macam kek yang tengah masak tetiba pluppp! mendap ke bawah. hahah!

2) Peramah :

InshaALLAH..nanti kalau ada rezeki terjumpa ke..boleh la tengok sape lagi ramah yer dak? :)
 
3) Independent

Mungkin dari kecik dah biasa hidup susaha. Jadi, sampai sekarang boleh berdikari. Lagi la now husband keje jauh. Nak tak nak...memang kena redah jugak la sesorang

4) Kurang organize

Especially, bila packing baju banyak-banyak and nak kena lipat masuk dalam luggage. Kalau dulu if nak travel kan, selalunya letak jer kat atas luggage tuh sebab nanti husband tolong lipat and susunkan kasi muat jugak. Sebab dia selalu penin tengok wife die ni menyusun baju dalam luggage. Hahahahah!


5) Neutral

Kalau ada kawan-kawan datang cerita hal orang A or orang B. Saya lagi suka jadi neutral dan cuba mempositivekan kawan yang datang mengadu tuh . Seboleh-bolehnya saya tak mahu menjadi batu api kepada mana-mana pihak.


6) Minat Art

Apa sahaja berkaitan dengan art saya suka. Dulu layan ajer lagu2 rock kapak ka rock parang. Now, tak leh dengar langsung. jadi serabut. hahah! memang usia penuaan sedang dalam proses ni. Saya suka seni yang macam melukis, mewarna, menjahit dan membuat bunga. Owh yer! photography pun dah masuk dalam list jugak :)



Ok That's All and Thank you for reading!

You Might Also Like

2 comments

  1. yes....i suka org peramah...hahaha...bab susun barang tu..cam sama je kite

    ReplyDelete
  2. Dua dengan empat tu sama lah. Heheh. Suka jugak dengan orang peramah, bila jumpa nanti takdek lah krik krik sangat. Bab bab nak mengemas Nani ni paaaling tak suka. Dah lah bila travel macam satu almari nak bawak sudahnya luggage tak muat 😂

    ReplyDelete