Gambar makanan yang sedang dimakan? - Day#8

By Thursday, January 19, 2017 , ,

Assalammualaikum w.b.t

Sebenarnya bukan sekarang. Baru jer tadi makan buah limau ni. Kecik-kecik ajer tau dan rasa dia sangatlah manis. Sekarang banyak kedai jual limau al-maklumlah dah nak dekat Chinese New Year kan? Jadi berkotak-kotak la derang jual.

Sebiji ni tak cukup untuk size orang dewasa. My kids pun kalau makan buah limau ni habis 3 biji juga sekali makan. Sedap! Alhamdulillah~

That's All and Thank you for reading!

:)

You Might Also Like

4 comments

  1. betul nany...tu pasal bento budak2 ni byk buah oren ajek kahkahkah....eh buah limau....pi aeon big pun bersepah2 jual...tp byk jenis plak...penin pilih tak tau mane satu yg sedap n manis....

    yg bagusnye...kite overdose vitamin c laaa...selsema susah lekat nampaknye heheheeheheh.....

    nany ni, amik pic limau pun lawoo...adui berseni tol!

    ReplyDelete
  2. Nani suka limau yang kecik macam ni jugak, sedaaap! Heheh. Ni nak dekatvraya cina berdozen dozen limau dalam peti ais.

    ReplyDelete
  3. bila raya cina, yg best, mesti ada ja dapat sekotak limau mandarin yang manis2.

    ReplyDelete
  4. lya dpt limay mandarin y masam2 aje..hehe

    ReplyDelete