Gambar setahun yang lalu

By Wednesday, January 11, 2017 , , , ,

Assalammualaikum w.b.t

Ini gambar setahun yang lalu.

January 2016, kami masih tinggal di Japan. Time ni pegi layan lampu lip lap kat Yomiuriland . Totemo samui da! ( sejuk sangat! ) . January kan still winter lepas tuh gi malam pulak. Cari nahas namanya! Hahahah~

That's All and Thank you for reading!

You Might Also Like

9 comments

  1. Waalaikumsalam Nany. Bestnya pernah dok kat Jepun ya. :)

    ReplyDelete
  2. Seronoknyaaa kak Nany dapat merasa duduk di Jepun :)

    ReplyDelete
  3. Bila tengok balik gambar ini mesti terkenang balik kan Nany:)

    ReplyDelete
  4. bestnyer akakni Jepun pun tak pernah sampai.

    Psss : Cowboy Steak Housetu pada akakler biasa2jer... kot akak pergi haritu ramai orang sebab baru bukak.. pada akakler kot Mio kat food court lagi best esp tang sos dia...

    ReplyDelete
  5. one one my husband wish..stay at oversea again...heemmm....love this pic nany...

    ReplyDelete
  6. Jepun salah satu destinasi yang nak sgt pegi tp belum ada rezeki..

    ReplyDelete
  7. bestnyaa. bila nak kembali ke sana lagi? anak anak mesti rindu kan kawan kawan kat sana?

    ReplyDelete