Single atau berkahwin ? - Day#10

By Saturday, January 21, 2017 , , , ,

Assalammualaikum w.b.t

Alhamdulillah..saya dah berkahwin selama 10 years and 6 months. Nah kita layan gambar throwback masa majlis akad nikah dan perkahwinan kami :)




Dengan sekali lafaz, sahlah kami menjadi pasangan suami isteri. Baju nikah tuh elok tersimpan dalam almari kat kampung. Pernah try pakai. Memang dah tak muat! Huwaaa! nangis sendu sendu tepi bucu katil 😭 .


Lepas tuh, balik rumah tukar baju and ada majlis potong kek pulak. Kesian hubby sebab kena make up sekali. Memang lepas dia balik tuh dia message bagitau esok no make up! kah kah kah! macam pakai tepung gomak dah you yang~~ :)

Ada lagi banyak persalinan saya pakai malan tuh. Tapi tak sesuai pulak letak kat sini. Cukupla jadi tatapan kami suami isteri dan anak-anak. Layan gelak berdekah dekah tengok aksi yang macam kayu posing depan kamera.

Budak-budak ni tengok gambar ni. Then Umair cakap : "Papa macam sultan!" Hahahahahah~

Pelamin dulu-dulu. Rumah saya rumah kampung yang kalau jalan bunyi papan berkriukkkkkk
It was soooo greenishhh. Pengantin and the background. Panas berpeluh-peluh ketiaks masa out door shooting ni. Huhuhuhu~

 Mak andam dok tengah betulkan veil
Sedapnya udang tuh. Tapi tak makan pun. Tak lalu ke ape ntah la...nengok ajer la orang lain yang makan.
Ini pulak gambar-gambar kawen masa sambut menantu kat Kelantan sebelah hubby. Kat sana saya make up sendiri ajer. Takde amik sapa2 pun make up. Tader bajet. Fuh....panas juga masa tuh. Habis sampai muka berpeluh berminyak.

Now, anak tiga orang. Alhamdulillah di atas rezeki yang ALLAH S.W.T limpahkan kepada kami sumer. Semoga kami semua kekal sebagai satu keluarga di syurga Firdaus mu Ya ALLAH. Amin ya rabbal alamin.


That's All and Thank You for reading!


You Might Also Like

5 comments

  1. Wahhh throwback gambar 10 tahun dulu. Hehe. Moga bahagia selalu kak Nany 😆

    ReplyDelete
  2. ecece fefeling pengantin baru giteww.
    happy 10th anniversary nany & husband. semoga kekal bahagia till Jannah. Aaamiiinnn... :)

    ReplyDelete
  3. Comel sangat Nany masa tu muda belia lagi:)
    Yg kelakar bila kata papa macam sultan hihi...

    ReplyDelete
  4. Wahhh... kejap jer kan. Bab tepung komak tak tahan hahahah

    ReplyDelete
  5. cantik semua pic kawen....suka tgk
    alhamdulillah... dah 3 org anak..
    mudahan kekal hingga ke Jannah..aamin..

    ReplyDelete