Braces Story Updated Part 8!

By Thursday, August 01, 2019

Assalammualaikum

Harini ringkasan  pemakaian braces setelah 10 bulan ulang alik jumpa dentist. Jemput baca semua ya!



You Might Also Like

5 comments

  1. huwa kenapa nampak sakit dari saya pakaii. hehe btw saya pun ada cerita psal braces jugak di blog :D saya follow sini terus ye #139 mind followback if free ya :D

    https://sayesyadiya.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. adik dana yg no 2 pun pakai braces, masa mula2 pakai mmg dia makan yg lembut2 je... skrg ni dh pakai dlm setahun tp ttp dia sgt jaga makan yg manis2 sgt dia tak makan... yg keras2 pun sama... mmg selalu pi jumpa dentist

    ReplyDelete
  3. huwaaa macam menakutkan je tengok

    ReplyDelete
  4. dulu kite pun pkai braces. hehehhe

    ReplyDelete