Demam melanda

By Friday, February 08, 2013 , ,

Baby Uwais tak sihat. Meleleh jer hingus. Then, on the way nak pick up Hannah from ecole tadi..I noticed his lips ada darah..sian..bibir mungilnye luka..pecah perhaps due to cold weather. Bila baby Uwais tak sihat sumer tak kena. Meragam all the time. Mama nak buat keje lain pun susah. Tido malam pun tak lena. Anyway, I took this as part of my test. Patience and keep praying to Allah swt. Owh yer, lagi satu... bila dapat tahu adik Adam Shukri yang menderita akibat brain damage akhirnya meninggalkan kita semua. Berakhirlah penderitaan beliau dan yang pasti syurga buat nya. Sabarlah wahai ibu dan bapa Adam. Semoga diberikan pahala, ganjaran berlipat ganda dan digantikan dengan sesuatu yang lebih baik suatu hari nanti.Redha dan bersabar.

Budak tak sihat.

You Might Also Like

3 comments

  1. get well soon Uwais tomei..stay strong mommy..=)

    ReplyDelete
  2. alahai siannye uwais....cepat sembuh yeak sayang....dayyan pun semalam amik dari taska tgk2 idung dah basah2 ...adoyai....

    tu la kan, sian adik adam....takpe laa, at least die dah tak menanggung kesakitan melampau tu.....takut n toucing tgk penderitaan adik adam kan....

    ReplyDelete