Perampasan Kuasa

By Tuesday, March 12, 2013 , ,


Assalammualaikum!

Aaa...snow masih turun tatkala ku menaip entry untuk kali ini. Last week, weather dah cun!..tak panas and tak sejuk sgt. Dalam berbelas-belas suhu dia. (kalau dulu, dengar berbelas nih from Malaysia sure rase mcm..mak haihhh...sejuk tuh,aircond kat rumah pun pasang 24 degree paling sejuk). And now, suhu berbelas really fit us well. Huhuhuhu..

Lately, sibuk sket. Ada guests datang rumah. Kawan lama tempat kerja jalan ke Paris and my two boys ni agak pemalu and akibat dari sifat pemalu mereka itu, menyebabkan yours truly ni tak dapat nak buat keje lain apatah lagi berblog. Tinggal jer, meraung..ketakutan menghantui mereka. Hahaha...ni pun sebab derang kluar outing. Jadi, bebas la anak-anak bujang ini di dalam rumah, menunjukkan BELANG mereka yang sedia ada. Erk!

Ini, gamba lama...lihat cara dan gaya seorang abang tetapi masih menggelarkan dirinya 'adik' cuba merampas kuasa. ..eh! tak...merampas walker jer. Hehehe...












Yeayyyy!!! gembira sungguh hati si 'adik' apabila berjaya meloloskan dirinya ke dalam walker adik nya. Sian Uwais kena buli. Huhuhu

ps : Al-fatihah buat tentera negara yang terkorban ketika mempertahankan bumi Lahad Datu. Semoga tenang di sana dan selamatkan lah negara Malaysia dari sebarang kekacauan Ya ALLAH. Aameen.

You Might Also Like

1 comments

  1. oklatu, 'adik' x tonyoh or seligi adik..heehee. cumel sgt both of u. cpt la balik...mu'az rindu

    ReplyDelete