I am grateful.

By Tuesday, October 02, 2012 ,

Hari Ahad lepas kami ke "vide-greniers" or carboot sale. Niat di hati nak cari buggyboard utk hannah. Memang jumpa tapi besar sgt, rasa tak sesuai. Last2 tak beli pun. Baju untuk bayi dan kanak2 banyak sangat sampai mabuk tak tau nak pilih yang mana. Susah nak pilih sebab tangan tak free, nak kena pegang uwais lagi. Hannah pulak dah badmood sebab letih berdiri lama. So, ended up beli sunglasses untuk mama and puzzle princess untuk hannah. Spek mata €10 and puzzle €2. Unfortunately, when we reached home and hannah cuba nak buat and complete kan puzzle tuh sekali tak cukup pcs. Pffttt!!.. Ape la derang nih, menipu customer. Nak tanye tadi pun tak pandai nak cakap french and tak try tanye kot english sebab ade few jugak yg boleh speak english. Sorry hannah, ade rezeki kite cari lain and rasanya still ok sebab yang princess tuh complete. And the next day, as promised by nallines. She came with philip, our jiran kat bawah rumah and he brought a dozen of his daughter's clothes!!!. Although it was being used but it still in a good condition and some of the clothes was looks new!. We sorted out together and we return the rest. ( most of it because the size is too big for hannah). This is the pile of the clothes :

And the most adorable jacket that i heart :
Tip top condition! Syukur, Walhamdulillah

You Might Also Like

0 comments